ORDREBEKREFTELSE:

Når du har akseptert bestillingen sender vi deg en ordrebekreftelse via e-post, og deretter ytterligere en bekreftelse når vi har pakket bestillingen.

LEVERING

Varene leveres stort sett fra mandag til fredag. Varene leveres i hele Norge,men også til mange steder rundt omkring i verden. Det er gratis frakt for produktene som selges fra andre steder i verden og vanlige takster ut i fra vekt av varen her i Norge.

MOTTAGELSE

Det varierer litt hvor lang tid det tar før dere har produktet med dere i Norge siden mye sendes fra utlandet. Så det kan variere fra 2-30 dager. Varer som jeg har hjemme tar 2-3 dager å få tilsendt rundt omkring i Norge. De varene sendes ikke til utlandet. Varene som kommer fra utlandet varierer også etter hvor langt de skal sendes,men jeg prøve å finne leverandører som er raske å levere varer.

RETUR

Dersom du ikke er fornøyd med varen har du angrerett i 30 dager. Det betyr at du har et åpent kjøp i hele denne perioden og kan sende tilbake varen og få pengene igjen. Hvis du ønsker å angre kjøpet ditt må du selv stå for returfrakten.Vi garanterer refusjon på alle varer, så lenge de er i ubrukt stand når de returneres. Alle merkelapper, etiketter og originalforpakninger må fortsatt være intakte, og varene kan ikke være skadet, brukt eller vasket.